Ηράκλειο: Χαστούκι σε μαθήτρια λυκείου που δεν ήθελε κατάληψη

Ηράκλειο: Χαστούκι σε μαθήτρια λυκείου που δεν ήθελε κατάληψη

 

Η μαθήτρια ζήτησε από τον πρόεδρο του 15μελούς να μάθει τον λόγο που δεν τηρήθηκε η συμφωνία της Παρασκευής, η οποία έλεγε ότι το σχολείο θα λειτουργούσε κανονικά σήμερα και η απάντηση ήταν… χαστούκι.

 

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας σε Λύκειο του Ηρακλείου, όταν οι μαθητές προσήλθαν για να κάνουν μάθημα, όπως είχε συμφωνηθεί την Παρασκευή, όταν το σχολικό συγκρότημα τελούσε υπό κατάληψη.

 

Ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποιοι άλλαξαν γνώμη και επιθυμούσαν κατάληψη και όταν τους ζητήθηκε ο λόγος, προέβησαν σε χειροδικία.

 

Θύμα μία μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, η οποία ζήτησε από τον πρόεδρο του 15μελούς να μάθει τον λόγο που δεν τηρήθηκε η συμφωνία της Παρασκευής, η οποία έλεγε ότι το σχολείο θα λειτουργούσε κανονικά σήμερα, και αντί απάντησης, έλαβε ένα δυνατό χαστούκι.

 

Η κοπέλα ενημέρωσε τον Διευθυντή του σχολείου, ενώ οι γονείς της μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη κατήγγειλαν ως ανησυχητικό το περιστατικό και έκαναν λόγο για απαράδεκτες καταστάσεις μέσα στο σχολείο.

 

Το περιστατικό χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά σοβαρό και εξετάζεται με πολύ μεγάλη προσοχή τόσο από τη διεύθυνση του σχολείου, όσο και από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Πηγή